Google Adsense Reklamları

Google Adsense Farkı

     Google adsense günümüzün en kullanışlı, en güvenilir ve en uygun internet reklam şirketi olarak görülmektedir. İnternet reklamcılığının gelebileceği son noktayı Google Adsense olarak görebiliriz. Diğer reklam şirketlerine nazaran Google adsense güvenilirliğini bir çok kez kanıtlamış ve köklü bir şirket olduğunu göstermiş bulunmaktadır.

     Günümüzde her ne kadar Google adsense reklamı almak zorlaşsa da hala ve hala tercih edilmektedir. Özellikle Paypal'ın Türkiye'deki işlemlerini bitirmesiyle birlikte bütün reklam yayıncıları Google Adsense tercihine geri dönmüşlerdir. Reklam almak eskiye göre daha zor bir hale gelse de  internetdeki forumlarda Adsense Onaylatma adı altında bir gelir kapısı elde edilir hale gelip bir sektör daha ortaya çıkmıştır. 
     
     Sitemiz ücretli olan bu ihtiyacı gidermek ve siz blog sahipleri için tema, eklenti ve kodlama alanında eksikliklerini kapatacak yararlı bilgiler ve bu reklam alma hususundaki ayrıntılara dikkat ederek sitenize Google tarafından sağlanana reklamları almanızı sağlayacaktır.  

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.

Bir Önceki Yayın


İfadelerİfadeler